هجدهمین دوره برپایی جشنواره فیلم ساراسوتا در فلوریدای آمریکا که از اول تا دهم آوریل برگزار می‌شود، میزبان چند فیلم ایرانی نیز هست.

به گزارش فیدان وب‌سایت تخصصی فیلم کوتاه، به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از سایت جشنواره ساراسوتا، این جشنواره در طول ۱۰ روز برگزاری‌اش بیش از ۲۵۰ فیلم را با حضور حداقل ۱۰۰ فیلم‌ساز از گوشه و کنار جهان به نمایش درمی‌آورد.

چهار فیلم کوتاه «برگ‌های پاییزی» به کارگردانی سامان حسینی پور، «تاریکی به تاریکی» به کارگردانی امید خالد، «سرمه» به کارگردانی آزاده قچاق و «دستیار شخصی» به کارگردانی نائومی دیسپرس از ایران در بخش مسابقه داستانی و مستند این جشنواره حضور خواهند داشت.

«برگ‌های پاییزی» ساخته سامان حسین پور فیلم کوتاه ۴ دقیقه‌ای است که در بخش کودکان بالای هشت سال نمایش داده می‌شود. این فیلم درباره دختربچه‌ای است که در راه مدرسه تجربیاتش از زیبایی طبیعت را درک می‌کند.

«تاریکی به تاریکی» دیگر فیلم ایرانی این فستیوال در بخش مستند کوتاه «پیش از فیلم داستانی بلند» است. این فیلم را امید خالد کارگردانی کرده و محصول مشترک ایران و بریتانیا در ۶ دقیقه است. داستان درباره دختر ۱۴ ساله‌ای است که روز ازدواجش پنهان می‌شود.

در همین بخش فیلم «سرمه» ساخته آزاده قچاق در ۱۰ دقیقه دیگر فیلمی است که به نمایش درمی‌آید. فیلم «سرمه» داستان زن و شوهر جوانی است که سال ۱۳۵۷ و در زمان وقوع انقلاب در حال آماده شدن برای رفتن به مراسم عروسی هستند ولی زن هنگام خروج از خانه با غریبه‌ای مواجه می‌شود.

معصومه قاسمی پور، پوریا رحیمی سام و حسن ولی خانی از بازیگران فیلم کوتاه «سرمه» هستند و مرتضی قیدی فیلم‌برداری، بنیامین قچاق تدوین، شاهین پور داداشی صدابرداری، سامان شهامت صداگذاری و سید جلال موسوی طراحی گریم فیلم کوتاه «سرمه» را به عهده داشته‌اند.

پخش بین‌المللی «سرمه» به عهده مرجان علیزاده است.

«دستیار شخصی» ساخته نائومی دیسپرس از ایران در ۱۳ دقیقه نیز درباره یک برنامه‌ریز است که زندگی‌اش دچار تغییری ناگهانی می‌شود.

در بخش مستند رقابتی «سونیتا» ساخته رخساره قائم‌مقامی محصول مشترک آلمان، ایران و سوئیس در ۹۱ دقیقه درباره زندگی یک مهاجر افغانستانی در ایران در تاریخ  ۸ و ۱۰ آوریل در دو نوبت در جشنواره نمایش داده می‌شود.

جشنواره فیلم ساراسوتا در ساراسوتای فلوریدا برگزار می‌شود. هدف این جشنواره تجلیل از هنر فیلم‌سازی و مشارکت فیلم‌سازان در سطح بین‌المللی است که موضوع‌های اقتصادی، آموزشی، و منافع فرهنگی را موردتوجه قرار می‌دهد.

پیوند کوتاه: https://www.fidanfilm.ir/?p=2749