فیلم‌های کوتاه «حیوان»، «عباس کیارستمی؛ کارگردان»، «وال‌ها» و «اکتسابات انتسابی» به جشنواره Slam dance آمریکا راه یافتند.

به گزارش فیدان وب‌سایت تخصصی فیلم کوتاه، فیلم‌های کوتاه «حیوان» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک، «عباس کیارستمی؛ کارگردان» به کارگردانی محسن خدابخشی، «وال‌ها» به کارگردانی بهنام عابدی و انیمیشن کوتاه «اکتسابات انتسابی» به کارگردانی سمانه شجاعی در بیست و چهارمین دوره جشنواره Slamdance آمریکا حضور خواهند داشت.

Slamdance که یکی از جشنواره‌های مورد تایید آکادمی اسکار است و از معتبرترین و مهم‌ترین جشنواره‌های فیلم مستقل به شمار می‌رود که تمرکز ویژه‌ای بر کشف استعدادها و توجه به فیلم‌های کم بودجه دارد. از کشف‌های مهم جشنواره Slamdance می‌شود به کریستوفر نولان اشاره کرد که همواره رابطه مناسبی هم با جشنواره داشته است.

شعار Slamdance در تمام این سال‌ها «برای فیلمسازان، توسط فیلمسازان» بوده است. گفتنی است طبق آمار جشنواره در سال 2017، بیش از 5000 هزار فیلم دریافت شده که 30 فیلم سینمایی و 67 فیلم برای بخش کوتاه و مستند و انیمیشن انتخاب شده است.

بیست و چهارمین دوره جشنواره Slamdance در تاریخ 19 تا 25 ژانویه 2018 در منطقه پارک سیتی ایالت یوتا برگزار می‌شود.

پیوند کوتاه: https://www.fidanfilm.ir/?p=9561